داعشی ها از کجا آمده اند ؟! + نقشه | جواهری بینا-بروزرسانی:۱۴۰۴-۰۱-۱۸

داعشی ها از کجا آمده اند ؟! + نقشه

چکیده مطلب

تزریق تروریست ها به بدنه داعش در سه ماهه میلادی اخیر افزایش نگران کننده ای را نشان می دهد؛ فرانسه در اروپا، تونس در آفریقا و عربستان سعودی در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس رکورددار صدور تروریسم به عراق و سوریه در قالب اعضای گروه تروریستی داعش هستند؛ گروهی که از حدود 80 کشور، تروریست[بیشتر]

تزریق تروریست ها به بدنه داعش در سه ماهه میلادی اخیر افزایش نگران کننده ای را نشان می دهد؛ فرانسه در اروپا، تونس در آفریقا و عربستان سعودی در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس رکورددار صدور تروریسم به عراق و سوریه در قالب اعضای گروه تروریستی داعش هستند؛ گروهی که از حدود 80 کشور، تروریست ها را مانند اسفنجی به خود جذب کرده و به تهدیدی برای امنیت جهان تبدیل شده است.

635590196952494687

روزنامه واشنگتن پست در جدیدترین آمار از تعداد تروریست های داعش و نسبت ملیت های این تروریست ها نوشت: فرانسه با یک هزار و 200، تونس با 3 هزار و عربستان سعودی با 2 هزار و 500 تروریست صادر شده به سوریه و عراق در صدر فهرست کشورهایی هستند که در سال های اخیر داعشی ها را به سوی سوریه و عراق گسیل کرده اند.

واقعیت های خطرناکی در آمار منتشر شده اخیر از سوی واشنگتن پست به چشم می خورد زیرا بر اساس این گزارش، جدیدترین برآوردها حاکی از افزایش قابل ملاحظه در تعداد تروریست های ملحق شده به داعش در عراق و سوریه است؛ آماری که واشنگتن پست می نویسد: خطر آن زمانی آشکارتر می شود که این افراد بخواهند به کشورهای خود که عمدتا اروپایی هستند برگردند.

نقشه پیوست واشنگتن پست نشان می دهد که در فاصله زمانی ماه اکتبر 2014 تا ژانویه 2015 (حدود سه ماه) 5 هزار تروریست به صفوف داعش پیوسته اند تا آمار افراد این گروه تروریستی از 15 هزار نفر ثبت شده در اکتبر 2014 به 20 هزار تن برسد.

پیش از این، مرکز بین المللی بررسی خشونت و افراطی گری سیاسی (ICSR) تعدا تروریست ها را 15 هزار نفر اعلام کرده بود.

گزارش مذکور تاکید می کند که کشورهای غربی سهم عمده و اصلی را در تشکیلات داعش طی بازه زمانی جدید (اکتبر 2014 تا ژانویه 2015) دارند، این در حالی است که خاورمیانه بر خلاف انتظارها روند نزولی را در اعزام تروریست ها به صفوف داعش نشان داده است و بیشترین آمار از لیبی گزارش شده که 44 تروریست را در سه ماهه مورد بررسی به سازمان داعش ملحق کرده است.

635591102045683956

با وجود اینکه گزارش واشنگتن پست ادعا کرده است از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در این سه ماهه افرادی برای پیوستن به داعش در عراق و سوریه نرفته اند با این حال عربستان سعودی همچنان با 2 هزار و 500 تروریست در کشورهای خاورمیانه ای پیشتاز عضویت شهروندانش در چارت نیروهای داعش است.

در اروپا، تعداد فرانسوی تباران پیوسته به گروه تروریستی داعش در آماری نگران کننده تقریبا سه برابر پیش از مقطع زمانی مورد بررسی شده است. تعداد تروریست های فرانسوی تبار عضو داعش در اکتبر 2014 حدود 412 نفر بوده و این در حالی است که تعداد یک هزار و 200 نفر فرانسوی در سه ماهه منتهی به ژانویه 2015 عضو داعش شده اند.

مانوئل والس نخست وزیر فرانسه امروز در مصاحبه با رادیو اروپای 1 گفت: تا کنون 80 فرانسوی تبار داعشی کشته شده اند و حدود یک هزار و 400 نفر از فرانسوی تباران شناسایی شده اند که با این شبکه های تروریستی ارتباط دارند.

آلمان دومین کشور اروپایی است که سهم عمده ای را در صدور تروریسم به سوریه و عراق ایفا کرده است. 600 آلمانی تبار در حالی در سه ماهه مورد مطالعه به داعش پیوسته اند که تعداد آلمان های عضو این گروه تروریستی در اکتبر 2014 حدود 240 نفر بوده است.

همچنین تعداد مهاجران اروپایی به مناطق تحت سیطره داعش از انگلیس، بلژیک، نیوزیلند، سوئد، فنلاند، دانمارک و نروژ افزایش یافته است.

635591103610810895

تعداد ملحق شدگان به گروه تروریستی داعش از پاکستان، از 330 به 500 تن در مقطع سه ماهه مذکور افزایش یافته است. همچنین در بازه زمانی یاد شده، افغانستان سهم خود از تروریست ها را از 36 به 50 نفر افزایش داده و در شمال آفریقا آمارها تغییری نکرده است؛ همچنان الجزایر با 250 ، تونس با 3 هزار و مغرب با یک هزار و 500 نفر در تشکیلات گروه تروریستی داعش سهم دارند.

از کشورهای عربی خلیج فارس نیز آن گونه که واشنگتن پست گزارش داده است، تغییر قابل ملاحظه ای در نیروهای ملحق شده به داعش مشاهده نشده است به گونه ای که همچنان عربستان سعودی با 2 هزار و 500، عراق با 247، یمن با 110، قطر با 15، امارات متحده عربی با 15 و بحرین با 12 نفر تروریست در داعش سهم داشته اند. فقط از کشور امارات متحده عربی یک نفر در دوره اخیر به داعش پیوسته تا آمار تروریست های فعال آن در صفوف این گروه از 14 به 15 نفر برسد.

منبع : جام جم آنلاین

امتیاز مقاله :
5/5
مطالب مرتبط
خرمهره کارایی و خواص آن

خرمهره ، کارایی و خواص آن

نگین انگشتر خرمهره که به عنوان یکی از سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی شناخته می‌شود، به دلیل زیبایی خاص و خواص معنوی‌اش در فرهنگ‌های مختلف مورد توجه قرار گرفته است. این سنگ عموماً رنگ‌های مختلفی از جمله سبز، قهوه‌ای و زرد دارد و به عنوان نمادی از قدرت، حفاظت و آرامش شناخته می‌شود.

ادامه مطلب »
خواص سنگ عقیق زرد

عقیق زرد وخواص آن از دیدگاه ائمه اطهار

عقیق زرد یکی از انواع سنگ‌های قیمتی است که به دلیل رنگ زیبا و خواص معنوی‌اش مورد توجه قرار دارد. این سنگ معمولاً در جواهرات و زیورآلات مورد استفاده قرار می‌گیرد و در فرهنگ‌های مختلف به عنوان نمادی از شفافیت و روشنایی شناخته می‌شود.

ادامه مطلب »
سنگ عقیق

تسبیح سنگ عقیق

تسبیح سنگ عقیق و استغفار برای دوستان محمد و آل محمد تسبیح سنگ عقیق یکی از محبوب‌ترین انواع تسبیح‌ها در فرهنگ اسلامی و مذهبی است. محبوبیت این تسبیح نه تنها به خاطر زیبایی‌های ظاهری آن، بلکه به دلیل ارزش‌های معنوی

ادامه مطلب »
خواص انگشتر عقیق زرد

خواص انگشتر عقیق زرد

سنگ عقیق زرد خواص انگشتر عقیق زرد عبارتند از شجاعت، اعتماد به نفس، شادی و سعادت را در زندگی ما تقویت می کند. همچنین اعتقاد بر این است که سلامت و تندرستی را به ارمغان می آورد. در ادامه با

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید