از گوشه کنار خبرهای زیادی درباره فیلم تازه اکران محمد رسول الله (ص) شنیده می شود. از استقبال گسترده سینما دوستان و منتقدان تا فروش بسیار عالی این فیلم در گیشه، اتفاقاتی که برای کارگردان این فیلم و عاشقان ژانر تاریخی و آنهم با چاشنی مذهبی بسیار خوشایند بوده است.

به تازگی محمد رضا صابری مدیر دفتر پخش نور تابان درباره نمایش این فیلم در سالن های سینما گفت: در روزهای یکشنبه ۳ آبان و دوشنبه ۴ آبان فیلم محمد رسول الله در تهران و شهرستان اکران می شود.
البته تعداد سالن هایی که در این روزها فیلم را نمایش می دهند محدود است زیرا اکثر سالن ها در ایام سوگواری به تعمیرات سالن ها مشغول هستند و نتوانستند در این دو روز پذیرای مخاطبان باشند.
وی در ادامه گفت: در تهران سالنهای ایران، پردیس کوروش، سپیده، قدس، ماندانا و شاهد فیلم را در روزهای یکشنبه و دوشنبه نمایش میدهند.
صابری درباره فروش فیلم گفت: به دلیل تعطیلات آمار دقیقی از فروش فیلم ندارم اما فروش این فیلم از مرز ۱۱ میلیارد گذشته است.

فیلم محمد رسول الله نماینده سینمای ایران در اسکار است این فیلم در ژانر تاریخی به کارگردانی مجید مجیدی است و داستان زندگی کودکی حضرت محمد (ص) را روایت میکند.فیلم از ۵ شهریورماه اکران شد و با اقبال بسیار مخاطبان مواجه شده است.
منبع : سینما ایران
[metaslider id=13863]