ابهام در حضور نماینده کمیسیون آموزش مجلس در کمیته بورسیه‌ها | جواهری بینا-بروزرسانی:۱۴۰۴-۰۲-۰۲

ابهام در حضور نماینده کمیسیون آموزش مجلس در کمیته بورسیه‌ها

چکیده مطلب

    حضور نماینده کمیسیون آموزش مجلس در کمیته تعیین مصادیق بورسیه‌ها در چند روز گذشته به موضوع مورد بحثی تبدیل شده که چندین بار نیز از سوی سخنگوی کمیسیون آموزش و از آن طرف معاون وزیر علوم رد و تأیید شده است.       به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، وزارت علوم[بیشتر]

 

ee

 

حضور نماینده کمیسیون آموزش مجلس در کمیته تعیین مصادیق بورسیه‌ها در چند روز گذشته به موضوع مورد بحثی تبدیل شده که چندین بار نیز از سوی سخنگوی کمیسیون آموزش و از آن طرف معاون وزیر علوم رد و تأیید شده است.

 

 

 

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، وزارت علوم پس از بررسی بورسیه‌های دولت قبل، در زمان سرپرستی محمدعلی نجفی بر این وزارتخانه کمیته‌ای را تحت عنوان کمیته تعیین مصادیق بورسیه‌ها تشکیل داد تا این کمیته به بررسی احکام دانشجویان بورسیه بپردازد. براساس احکام جداگانه‌ای از سوی محمدعلی نجفی سرپرست وقت وزارت علوم، علی پورمختار نماینده مجلس و رئیس کمیسیون اصل 90 ، مهدی دواتگری نماینده مجلس، محمدمهدی سالاری راد استاد دانشگاه امیرکبیر، مسعود کنزی استاد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و معاون اسبق دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و احمد غلامی مدیرکل بورس و دانشجویان خارج از کشور سازمان امور دانشجویان به عنوان اعضای کمیته تعیین مصادیق بورسیه‌ها معرفی شدند. نظر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بر این بود که چیدمان اعضا در این کمیته به نوعی باشد که از تمام گروه‌ها در کمیته حاضر باشند تا دانشجویان احساس رضایت و آرامش از بررسی‌ها و نظرات این کمیته داشته باشند. در چند روز گذشته شبهاتی در رابطه با اعضای این کمیته به وجود آمد؛ در حالیکه قاسم جعفری سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس اعلام کرد که از این کمیسیون نماینده‌ای در کمیته تعیین مصادیق بورسیه حضور ندارد، معاون پارلمانی وزیر علوم از حضور نماینده کمیسیون آموزش در این کمیته خبر داد. پس از آن دوباره جعفری از عدم حضور نماینده این کمیسیون در کمیته تعیین مصادیق بورسیه‌ها خبر داد و گفت: به زودی نماینده خود را به این کمیته معرفی می‌کنیم. ولی در حاشیه مراسم معارفه سرپرست دانشگاه پیام نور، نصیری قیداری معاون وزیر علوم در پاسخ به سوال خبرنگاران در رابطه با معرفی نماینده از سوی کمیسیون آموزش مجلس گفت: از این کمیسیون هم‌اکنون هم نماینده‌ای برای این مسئله وجود دارد و البته حکم وزیر هم در این رابطه صادر شده است. در کمیته بدوی دو نفر از مجلس حضور داشتند در کمیته تجدیدنظر علاوه بر این دو نفر فرد دیگری از کمیسیون آموزش و تحقیقات عضو این کمیسیون شدند. ولی جعفری پس از شنیدن این اظهار نظر از سوی نصیری قیداری بر نظر کمیسیون آموزش نسبت به معرفی نماینده تاکید کرده و گفت: در حال حاضر کمیسیون آموزش مجلس هیچ نماینده‌ای در کمیته تعیین مصادیق بورسیه‌ها ندارد و قرار است به زودی 3 نفر را به این کمیته معرفی کنیم. سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس افزود: ممکن است وزارت علوم افرادی را از نمایندگان مجلس به عضویت این کمیته درآورده باشد ولی آن‌ها با اینکه برای ما بسیار محترم هستند به عنوان شخصیت حقیقی خود در این کمیته حضور دارند و نماینده کمیسیون تلقی نمی‌شوند زیرا کمیسیون آموزش خودش باید نمایندگان خود را به این کمیته معرفی کند. وی اضافه کرد: با وزیر علوم هم صحبتی صورت گرفته که بر اساس آن به وزیر تاکید شده است تا چیدمان کمیته به صورتی باشد که طمانینه روانی در جامعه ایجاد شود تا دانشجویان بورسیه مطمئن باشند که حقی از آن‌ها ضایع نمی‌شود، زمانی‌که افراد غیر همگرا در یک کمیته حضور داشته باشند اطمینان بیشتری در مردم حاصل می‌شود و ما هم به زودی نماینده کمیسیون آموزش را به کمیته تعیین مصادیق بورسیه‌ها معرفی می‌کنیم.

امتیاز مقاله :
5/5
مطالب مرتبط
سنگ های قیمتی

خواص درمانی رنگهای مختلف سنگ ها

سنگ‌ها و کریستال‌ها با رنگ‌ها و انرژی‌های خاص خود می‌توانند تأثیرات شگفت‌انگیزی بر سلامت جسم، ذهن و روح انسان داشته باشند. از سنگ‌های قرمز برای افزایش انرژی گرفته تا سنگ‌های بنفش برای تقویت معنویت، هر رنگ داستانی خاص و انرژی منحصربه‌فردی دارد. با استفاده صحیح از این سنگ‌ها، می‌توانید سلامت و تعادل بیشتری در زندگی خود ایجاد کنید.

ادامه مطلب »

سنگهای قیمتی با خاصیت تغییر رنگ

تغییر رنگ سنگ‌ها یکی از ویژگی‌های جالب و منحصر به فرد برخی سنگ‌ها و کانی‌ها است که می‌تواند به دلایل مختلفی رخ دهد. این تغییر رنگ ممکن است ناشی از ویژگی‌های ساختاری، ترکیبات شیمیایی، واکنش به نور یا عوامل محیطی باشد.

ادامه مطلب »
سنگ پادزهر

سنگ پادزهر چیست ؟

سنگ پادزهر یک نوع سنگ معدنی است که به دلیل ترکیبات خاص شیمیایی خود، توانایی دفع سموم و زهرها را دارد. این سنگ معمولاً به رنگ‌های خاکستری، سبز و قهوه‌ای یافت می‌شود و سطح آن ممکن است مات یا کمی براق باشد. ترکیبات معدنی موجود در این سنگ شامل کربنات‌ها و مواد معدنی طبیعی است که گفته می‌شود توانایی خنثی کردن سموم را دارند.

ادامه مطلب »
طلا و نقره

اثرات نقره و طلا بر بدن انسان

نقره و طلا هر دو فلزاتی با خواص منحصر به فرد هستند که نه تنها به دلیل زیبایی بلکه به دلیل تأثیرات بالقوه مثبتی که می‌توانند بر بدن داشته باشند، مورد توجه قرار دارند. با این حال، مهم است که افراد با آگاهی از وضعیت بدنی و حساسیت‌های خود، فلز مناسب را انتخاب کنند و در صورت بروز هرگونه واکنش غیرعادی، به پزشک مراجعه کنند.

ادامه مطلب »

همه چیز درباره انواع گوشواره

گوشواره‌ها با تنوع بی‌نظیر در طراحی، مواد و کاربردها، به یکی از اصلی‌ترین زیورآلات در جهان تبدیل شده‌اند. از گذشته‌های دور تا به امروز، این زیورآلات نه تنها به عنوان ابزاری برای زیبایی و تزئین ظاهر بلکه به عنوان نمادی از هویت فرهنگی و اجتماعی مورد توجه بوده‌اند.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید