انگشتر امام حسین (ع) را چه کسی به غارت برد؟ | جواهری بینا-بروزرسانی:۱۴۰۴-۰۲-۰۱

انگشتر امام حسین (ع) را چه کسی به غارت برد؟

چکیده مطلب

انگشتر امام حسین (ع) را چه کسی به غارت برد؟ در واقعه عاشورا افراد مختلفی حضور داشتند که هر کدام در شهادت و هتاکی به اهل بیت رسول خدا (صل الله علیه و آله و سلم) نقشی داشتند ، بجدل بن سلیم کلبی از عناصر خبیث لشگر عمربن سعد در کربلا ست که به طمع[بیشتر]

انگشتر امام حسین (ع) را چه کسی به غارت برد؟

در واقعه عاشورا افراد مختلفی حضور داشتند که هر کدام در شهادت و هتاکی به اهل بیت رسول خدا (صل الله علیه و آله و سلم) نقشی داشتند ، بجدل بن سلیم کلبی از عناصر خبیث لشگر عمربن سعد در کربلا ست که به طمع انگشتر امام حسین (علیه السلام)، انگشت مبارک ایشان را برید.

کمتر کسی از وقایع فجیع در عاشورا سال ۶۱ هـ.ق است که آگاهی نداشته باشد. حتی آنان که با دین اسلام آشنا نیستند و یا در سرزمین های دور زندگی می کنند ، با وجود گذر بیش از هزار سال نام امام حسین (علیه السلام) و عاشورا را شنیده اند . هتاکی به خاندان پیامبر (صل الله علیه و آله و سلم) در سال ۶۱ ه.ق تنها به شهادت رساندن پسران رسول خدا ختم نشد.

انگشتر امام حسین (ع) را چه کسی به غارت برد؟

پس از آن که لشگر عمر سعد، حسین بن علی (علیه السلام) را شهید کردند، برای غارت اموال و لباس های او، بر پیکر مقدسش حمله ور شدند که «بجدل بن سلیم، لعنه الله علیه» انگشت آن حضرت را با انگشترش برید و به سرقت برد و این انگشتر، غیر از انگشتری رسول خدا بود که از ذخایر نبوت است.

سرانجام «بجدل بن سلیم» چه شد؟هنگامی که مختار ثقفی به خونخواهی شهداء کربلا قیام کرد و یک به یک عاملان حادثه کربلا را به پای محکمه ی خود کشاند تا آنان را مطابق آنچه که در کربلا کرده اند ، مجازات کند ، دستور دستگیری بجدل را صادر کرد و دستور داد تا هر دو دست و پایش را قطع کنند.

انگشتر امام حسین (ع) را چه کسی به غارت برد؟

بجدل  آنقدر در خون خود غلطید تا هلاک شد و مرد. در اینجا سوالی که برای مخاطب مهم جلوه می کند این است که آیا انگشتر ربوده شده از امام حسین (علیه السلام) همان انگشتر و خاتم پیامبر (صل الله علیه و آله و سلم) است ؟ «محمد بن مسلم »نقل می کند : از امام صادق (علیه السلام) از انگشتر (خاتم) حسین بن علی (علیه السلام) پرسیدم که به دست که افتاد؟ و یادآور شدم که «من شنیدم در ضمن اموال دیگر به غارت رفته است».حضرت فرمودند: «چنین نیست که گمان برده اند».

حسین (علیه السلام) به پسرش علی بن الحسین وصیت کرد و خاتم خود را در انگشت او کرد و کار امامت را به او سپرد. چنانچه رسول خدا (صل الله علیه و آله و سلم) با علی بن ابیطالب کرد و او با حسن و او با حسین (علیه السلام)، سپس این خاتم بعدا به پدر من از پدرش رسید و اکنون در نزد من و به من رسیده است. و من هر جمعه در دست می کنم و با آن نماز می خوانم.

انگشتر امام حسین (ع) را چه کسی به غارت برد؟

محمد بن مسلم می گوید: روز جمعه نزد او رفتم نماز می خواند. چون از نماز فارغ شد دست به سوی من دراز کرد، در انگشتش خاتمی دیدم که نقش نگینش چنین بود «لا اله الا الله عده للقاءالله». حضرت فرمود: این خاتم جدم ابی عبدالله الحسین (علیه السلام) است.

هم اکنون این انگشتر در نزد امام دوازدهم ، حضرت مهدی موعود (عج) است.

(۱- ص ۲۰۰ در نفس المهموم به نقل (شیخ صدوق) و (روضه الواعظین) ۲- موسوعه الامام الحسین به نقل از ترجمه امالی، کمره ای)

منابع:

۱- نفس‌المهموم

۲- بحارالانوار ج ۴۵

۳- موسوعه‌الامام الحسین

۴- منتهی‌الامال

[metaslider id=14113]
امتیاز مقاله :
5/5
مطالب مرتبط
سنگ های قیمتی

خواص درمانی رنگهای مختلف سنگ ها

سنگ‌ها و کریستال‌ها با رنگ‌ها و انرژی‌های خاص خود می‌توانند تأثیرات شگفت‌انگیزی بر سلامت جسم، ذهن و روح انسان داشته باشند. از سنگ‌های قرمز برای افزایش انرژی گرفته تا سنگ‌های بنفش برای تقویت معنویت، هر رنگ داستانی خاص و انرژی منحصربه‌فردی دارد. با استفاده صحیح از این سنگ‌ها، می‌توانید سلامت و تعادل بیشتری در زندگی خود ایجاد کنید.

ادامه مطلب »

سنگهای قیمتی با خاصیت تغییر رنگ

تغییر رنگ سنگ‌ها یکی از ویژگی‌های جالب و منحصر به فرد برخی سنگ‌ها و کانی‌ها است که می‌تواند به دلایل مختلفی رخ دهد. این تغییر رنگ ممکن است ناشی از ویژگی‌های ساختاری، ترکیبات شیمیایی، واکنش به نور یا عوامل محیطی باشد.

ادامه مطلب »
سنگ پادزهر

سنگ پادزهر چیست ؟

سنگ پادزهر یک نوع سنگ معدنی است که به دلیل ترکیبات خاص شیمیایی خود، توانایی دفع سموم و زهرها را دارد. این سنگ معمولاً به رنگ‌های خاکستری، سبز و قهوه‌ای یافت می‌شود و سطح آن ممکن است مات یا کمی براق باشد. ترکیبات معدنی موجود در این سنگ شامل کربنات‌ها و مواد معدنی طبیعی است که گفته می‌شود توانایی خنثی کردن سموم را دارند.

ادامه مطلب »
طلا و نقره

اثرات نقره و طلا بر بدن انسان

نقره و طلا هر دو فلزاتی با خواص منحصر به فرد هستند که نه تنها به دلیل زیبایی بلکه به دلیل تأثیرات بالقوه مثبتی که می‌توانند بر بدن داشته باشند، مورد توجه قرار دارند. با این حال، مهم است که افراد با آگاهی از وضعیت بدنی و حساسیت‌های خود، فلز مناسب را انتخاب کنند و در صورت بروز هرگونه واکنش غیرعادی، به پزشک مراجعه کنند.

ادامه مطلب »

همه چیز درباره انواع گوشواره

گوشواره‌ها با تنوع بی‌نظیر در طراحی، مواد و کاربردها، به یکی از اصلی‌ترین زیورآلات در جهان تبدیل شده‌اند. از گذشته‌های دور تا به امروز، این زیورآلات نه تنها به عنوان ابزاری برای زیبایی و تزئین ظاهر بلکه به عنوان نمادی از هویت فرهنگی و اجتماعی مورد توجه بوده‌اند.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید